De toekomst

Wat ons de toekomst zal brengen weet niemand. Maar wat we wel weten is dat vele mensen zonnepanelen en warmtepompen geinstalleerd willen hebben. Dat kunnen wij voor u regelen.

Of het nu zonnepanelen zijn of warmtepompen, uiteindelijk is het geen toekmost meer maar iets van hedendaags. In de nieuw gebouwde huizen worden ze al vaak gelijk geinstalleerd om het huis zo zuinig mogelijk te maken. Dit willen wij natuurlijk allemaal wel. Wilt u hier nou meer over weten? Vraag een offerte aan of bel ons even op en maak een afspraak. Dan komen we er samen uit.

Centrale Verwarming

Centrale verwarming is niet meer weg te denken in deze tijd. Daarom steken wij veel tijd in cursussen en praktijkdagen om daarmee onze klanten een volledig pakket aan te kunnen bieden. Alle voorkomende werkzaamheden in de verwarmingstechniek kunnen wij uitvoeren, zoals: vervangen van CV-ketels, onderhoud, storingen,regelingen en aanleggen van een standaard CV-installatie of een hele uitgebreide installatie met bijvoorbeeld vloerverwarming, een convector, luchtgordijnen, heaters en design radiatoren.

Wij werken ook met nieuwe kunststofleidingen, waarmee we makkelijker en sneller kunnen werken, vooral in vloeren, muren en plafond’s. Met ijzeren en koperen leidingen kunnen we ook goed overweg! Bijvoorbeeld voor uitbereiding van bestaande installaties.

Wij kunnen het niet genoeg benadrukken dat een onderhoudscontract geen overbodige luxe is. Afgezien van het feit dat een storing altijd op het verkeerde moment optreed en een koude douche geen plezier is, kunnen de gevolgen bij een gaslek daarentegen catastrofaal zijn!