Centrale Verwarming

Centrale verwarming is niet meer weg te denken in deze tijd. Daarom steken wij veel tijd in cursussen en praktijkdagen om daarmee onze klanten een volledig pakket aan te kunnen bieden. Alle voorkomende werkzaamheden in de verwarmingstechniek kunnen wij uitvoeren, zoals: vervangen van CV-ketels, onderhoud, storingen,regelingen en aanleggen van een standaard CV-installatie of een hele uitgebreide installatie met bijvoorbeeld vloerverwarming, een convector, luchtgordijnen, heaters en design radiatoren.

Wij werken ook met nieuwe kunststofleidingen, waarmee we makkelijker en sneller kunnen werken, vooral in vloeren, muren en plafond’s. Met ijzeren en koperen leidingen kunnen we ook goed overweg! Bijvoorbeeld voor uitbereiding van bestaande installaties.

Wij kunnen het niet genoeg benadrukken dat een onderhoudscontract geen overbodige luxe is. Afgezien van het feit dat een storing altijd op het verkeerde moment optreed en een koude douche geen plezier is, kunnen de gevolgen bij een gaslek daarentegen catastrofaal zijn!